Prvi znaki lepega vremena in bližajoče počitnice nas spet vabijo v Barbarigo, zato nekaj novic:

Prejeli smo nekaj opozoril, da spletna stran Društva občasno ne deluje oziroma, da so večji brskalniki v preteklosti zaradi starejše programske opreme stran večkrat označili za "nevarno".
Zato je upravljalec naše spletne strani opravili večjo nadgradnjo, s katero je stabilnost spletne strani izboljšana. Za dostop do nadgrajene spletne strani vseeno priporočamo obnovitev naslova in izbris starega naslova iz pomnilnika zgodovine.

Zadnji teden marca bo kot vsako leto sklican Občni zbor Društva na katerem bi želeli poleg poročila o stanju načeti tudi pogovor o novih izzivih Društva (sodelovanje z Mestom Vodnjan zaradi bodočega razvoja Barbarige, urejanja plaže in naselja, izboljšanju turistične ponudbe, rekreativne aktivnosti). Da bi bilo to mogoče potrebujemo nove aktivne člane z novimi idejami, zato prosimo, da se nam tisti, ki ste pripravljeni nekaj svojega časa nameniti za ta namen javite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lokacija bivališča v današnjem času ni problem!

Tudi letos bo organizirana Čistilna akcija v dogovoru z Turistično zvezo Mesta Vodnjan in mestno službo Contrada. Čistilna akcija bo potekala 28.4.2017. Podrobna obvestila bodo objavljena v mesecu aprilu.