Letna članarina 2017

Delovanje Društva sloni na prostovoljnem delu posameznikov, vendar tudi ob tem nastajajo stroški. Ob vpogledu v evidenco vplačanih članarin v letu 2016 pa ugotavljamo, da je plačnikov članarine veliko manj , kot članov ! To pa za delovanje in obstoj Društva ni spodbudno! S plačilom letne članarine zagotavljate nadaljnje delovanje društva in izkazujete tudi podporo delu aktivnih članov društva.

Zbrana sredstva iz naslova članarin so nujno potrebna za pokrivanje materialnih stroškov administrativnih opravil, velik del pa v zadnjem času za pravne nasvete glede reševanja skupne problematike nezakonitega parkiranja.
Na podlagi teh nasvetov objavljamo informacije na spletni strani društva, ter posredujemo nasvete vsem tistim, ki se na društvo obrnejo preko naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Zaradi racionalnosti poslovanja člane Društva prosimo, da plačilo letne članarine, ki ostaja že več let nespremenjena (20 EUR) poravnate, če je to mogoče preko elektronskega plačilnega naloga - UPN.

Podatki za plačilo preko UPN( Univerzalni plačilni nalog):

Koda namena plačila: OTHR

V rubriko: Namen/rok plačila lahko vpišete : „Č 2017 , vaš e-naslov
številka računa prejemnika: 02031-0255035411
BIC banke prejemnika: LJBASI2X
IBAN banke prejemnika: SI56 0203 1025 5035 411
Referenca prejemnika: SI99
ime in naslov prejemnika : Društvo Barbariga, Ulica v Kokovšek 58,1231 Ljubljana

Primer pravilno izpolnjene položnice lahko najdete tukaj >>>